fbpx
Få sparring og hurtig succes med dating igennem

Din personlige dating coach

Føler du dig alene med dine frustrationer omkring dating og singlelivet?
Måske er det tid til at få en personlig dating coach?

Personlig dating coaching

Hvis du oplever en eller flere af ovenstående udfordringer, så kan en dating coach være noget for dig. 

Personlig dating coaching - Hvad er det?

Som din personlige dating coach sætter jeg mig ind i din unikke situation og udfordringer. Derefter hjælper jeg dig med at erkende ubevidste handlemønstre samt udforske, hvad du forventer at få ud af dating. Vi dater typisk for at finde kærlighed og en kæreste, men hvad betyder det egentlig for os? Hvordan skal den kæreste være, og hvilket liv forestiller man sig at have, når kæresten er fundet?

 

Derefter lægger vi sammen en strategi for dit datingliv. Vi udforsker, hvad dine behov og præferencer er. Vi analyserer, hvor det typisk går galt i din dating-proces. Er det på første date, at det kikser, eller har du problemer med overhovedet at komme på en date? Derefter ser vi på de handlinger, som skal bringe dig videre. Afhængig af forløbets længde, laver vi follow-up og justere til.  

Er coaching noget for mig?

Målgrupper
Hvad indeholder et forløb typisk?

Hvad kan du lære igennem coaching

Du søger en kæreste, men alligevel kommer alle dine dates til at handle om sex. Efter kort tid er din date ikke så spændende mere, og du er videre til den næste. Eller, måske søger du i virkeligheden ikke en kæreste men eventyr og oplevelser. Det er helt ok, også selvom veninderne hele tiden spørger dig, hvornår du finder prinsen på den hvide hest. 

Vi tror, vi ved, hvad vi selv har behov for. Men sandheden er, at det gør vi sjældent. Det kræver stor selvindsigt at vide, hvad man som menneske har behov for. Men at kende sine behov er utrolig vigtigt, når man dater. Mange oplever, at de hele tiden dater de forkerte – dem de tror, opfylder deres grundlæggende behov. Men efter noget tid bliver det klart, at mr charming rockstar, som sagde og gjorde alt rigtigt måske ikke bidrager med den grundlæggende tryghed, som du i virkeligheden søger i en kæreste. Så er det på den igen og ud på dating-markedet. Det er et mønster, som kan gentage sig igen og igen indtil, du lærer dine grundlæggende behov at kende.

I mine forløb analyserer vi dating-processer. De er altid unikke. Det handler om, hvornår det går galt for dig i dating-processen. For dating er den samme proces, som du gentager igen, og igen, og igen. Vi kan bruge dine erfaringer i din proces til at kortlægge, hvor du ‘rammer muren’ og ikke kommer videre. Er det efter tre dates og sex, at han stopper med at skrive? Eller kommer du aldrig på nogen dates, selvom du skriver og skriver på Tinder? Det skal vi finde ud af, så vi kan løse problemet og lade dig komme videre.

Dating er en meget sårbar proces. Vi kan blive følelsesmæssigt meget engageret og dermed ikke altid handle hensigtsmæssigt overfor andre eller overfor os selv. Vi tror, at bare fordi det føles rigtigt, så er det også rigtigt. Det leder til mange fejlslutninger og knuste hjerter, fordi vi lader forelskelsen styre os. Forelskelse er en fantastisk ting! Men den er ikke altid vores bedste ven i forhold til at finde en langsigtet partner. Det kan være en af grundene til, at du føler, at du begår de samme ‘fejl’. Men der kan være andre grunde såsom uhensigtsmæssige skygger og mønstre, som du har slæbt rundt på lige siden barndommen. 

Der er ikke noget galt med dig eller nogle andre for den sags skyld. Men det kan føles sådan, hvis 1) du dater de forkerte, eller 2) du skal have justeret dine forventninger lidt til dating, eller 3) du ikke gør dig spilbar overfor andre. Hvis du dater folk, som du grundlæggende matcher dårligt med, så går det galt. Det samme er tilfældet, hvis du på den ene eller anden måde har nogle ‘uslebne sider’ af din personlighed, som kan frastøde andre. Dette er ofte tabu og delvist uerkendt, men jeg kan hjælpe til at få dine kanter frem i lyset, så vi kan belyse dem, så de ikke skræmmer dine dates væk. Og hvis du søger en kæreste, så bliver du også nødt til at lade verden vide, at du leder efter en. Hvis man ikke gør noget aktivt for at opsøge andre singler, så får man aldrig en kæreste. Men vi kan arbejde på at finde en metode, som passer til dit temperament. 

Online dating, og dating i det hele taget, kan være rigtig hårdt. Det er sårbart og personligt – og der er mange håb og drømme, som hurtigt kan ryge på gulvet. Ofte bliver man behandlet dårligt. Måske bliver man ghostet eller ens forventninger til andre mennesker bliver måske ikke mødt. Jeg kan lære dig at navigere i dette univers, så du ikke tager nederlag så tungt, og så dating bliver sjovt, lærerigt og spændende. 

Jeg hjælper sig også med at tage dig bedst muligt ud på dine dating-profiler. Det handler om at have de rigtige billeder og den rigtige tekst, så du tiltrækker dem, som du søger. 

Jeg kan lære dig, hvordan du skriver effektivt og sikkert henimod at komme på en første date. Det er heller ikke sikkert, at du skal skrive særlig meget. Måske kan du arbejde med andre medier, lyd og billede, som giver dig flere kort på hånden. Det ser vi på sammen.

Første date kan være svær for mange. Specielt dem, som ikke har meget erfaring med dating. Men tag det roligt! Sammen gennemgår vi, hvad der sker på en første date, og hvordan du lære at slappe af og nyde mødet med et andet menneske. Vi gennemgår også de bedste date steder afhængig af, hvad du søger og dine behov.

Online sparring

kr 1495
 • Profil-gennemgang
 • Sparring til billeder
 • Profiltekst
 • Sparring på dating-udfordringer
 • Analyse af proces og udfordringer
 • Online sparring (1/2 time)*

Personlig sparring

kr 5.495
 • Alt fra 'Online sparring'-programmet
 • 1 times fysisk møde*
 • + 1x online follow-up (1/2 time)
 • Behovsanalyse
 • Præferenceliste
 • Dating-strategi
Populær

Coaching-forløb

kr 12.995
 • Alt fra 'Personlig sparring'-programmet
 • Professionel photo-shoot
 • Enneagram personlighedsprofil test
 • Analyse af mønstre og skygger
 • Livs- og dating-strategi
 • +1x online follow-up (1/2 time)*

Glade kunder

Jeg elsker at hjælpe andre mennesker. Læs nogle af de anmeldelser, jeg har fået igennem tiden.

5/5
Jeg tog Stevens dating-kursus og fik tilsendt gode tips på email. Det har hjulpet mig enormt meget i forhold til at kende mig selv og den, jeg ønsker at være i et forhold.
Louise Christensen
5/5
Igennem coaching fik jeg vendt op og ned på min måde at gå til dating på. Jeg spildte en masse tid før med at gå på en masse 'dumme dates'. Nu er jeg mere selektiv.
Anne Linde
5/5
Kan klart anbefale dette kursus. Det har gjort en hel masse godt for mig!
Viktor Abrahamsen

Hvem er jeg

Personlig dating coach

Mit navn er Steven Højlund. Som single igennem mange år, oplevede jeg selv frustrationerne på egen krop. Det var både dejligt frit at være single, men samtidig følte jeg ikke, at jeg kom tættere på at få en kæreste. 

Derfor startede jeg til sidst podcasten ‘Søger noget seriøst’, fordi jeg tænkte, at det kunne hjælpe mig til at finde en kæreste. Jeg interviewede de fleste eksperter i Danmark. På ugentlig basis havde jeg dating-eksperter, parterapeuter og coaches i studiet for at blive klogere på de forskellige vinkler på dating og kærligheden. 

Min interesse og løsning handler om os selv. Vi kan ikke ændre på samfundet, teknologien eller alle de andre. Men vi kan arbejde med os selv og blive bedre til at kende vores behov for nærhed, intimitet, kærlighed og sex. 

Min uddannelsesmæssige baggrund er inden for samfundsforskningen (Ph.D., Master og cand.scient.pol). Men jeg bruger også min erfaring som leder i store og små firmaer til at gøre min undervisning og coaching mere relevant. Jeg har givet foredrag og undervist på CBS, Maastricht Universitet og en række andre uddannelsesinstitutioner.

Set og hørt på:

Bliv bedre til dating
Succes med dating

Tid til forandring

Udfyld kontaktformen og så høres vi ved

Udfyld lidt om dig selv og dine udfordringer. Per email aftaler vi tid og sted for første møde. Derefter går forløbet i gang. 

Gratis e-bog om dating

Jeg har skrevet bogen ‘Sådan får du en kæreste’. Den har hjulpet mange på vej til kærligheden. Så jeg håber, at den også kan hjælpe dig. 

Klik på knappen herunder og download bogen gratis. 

Steven Højlund