fbpx
Her kan du læse,

Lidt om mig

Man kan kun hjælpe, hvis man selv har været der.

Som podcast-vært, forfatter, underviser og forsker hjælper jeg singler til et bedre dating-liv.

Jeg har oplevet alle dating-frustrationer på egen krop. Efter 500+ dates uden resultater fik jeg nok og startede podcasten ‘Søger noget seriøst’. Igennem interviews med eksperter og parterapeuter udviklede jeg dating-metoden ‘behovs-fokuseret dating’, som siden har hjulpet mig selv og mange andre med at finde kærligheden. 

Der er ca. 1 mio. singler i Danmark, og der bliver flere og flere. Det er dem, jeg ønsker at hjælpe igennem kurser, bøger og små tips til, hvordan man lever et bedre singleliv og bliver bedre til at finde kærligheden.  

Personlig dating coach

Jeg kan hjælpe

Jeg kender alt til udfordringerne ved dating. Jeg har selv været single i rigtig mange år! Derfor kan jeg hjælpe dig videre, som jeg gør det med så mange andre. 

— 01

Online Kursus

Dette meget populære kursus består af 10 moduler. Du bliver bedre til dating igennem 16 øvelser. Kurset er online og kræver ingen særlige forudsætninger. 

— 02

Dating-bogen

‘Fra dating til kæreste og kærlighed’ er en forskningsbaseret lærebog til dig, som oplever frustrationer i dit dating-liv. Bogen fås som e-bog eller fysisk bog udgivet på SAXO.com.

— 03

Coaching

Har du brug for list ekstra hjælp og sparring for at komme videre? Jeg hjælper dig på vej i alle de forskellige faser af dating og bliver din sparringspartner. 

Gratis e-bog om dating

Jeg har skrevet bogen ‘Sådan får du en kæreste’. Den har hjulpet mange på vej til kærligheden. Så jeg håber, at den også kan hjælpe dig. 

Klik på knappen herunder og download bogen gratis. 

Steven Højlund