fbpx

Podcasts

Her kan du finde alle afsnit fra podcasten 'Søger noget seriøst'

Søger noget seriøst

‘Søger noget seriøst’ er for dem, der søger kærligheden. Igennem interviews med dating-eksperter og parterapeuter forsøger jeg, at give lytterne mange forskellige perspektiver på det at være single. 

Søger noget seriøst

Historien bag podcasten

I 2020 havde jeg virkelig prioriteret dating over alt andet. Venner, job og familie var nedprioriteret i forhold til dating. Hvad mere kunne jeg gøre? Jeg mærkede en spirende frustration over, at jeg tilsyneladende ikke selv var i stand til at opnå det, jeg ønskede mig allermest. Samtidig følte jeg heller ikke, at jeg var der, hvor jeg søgte professionel hjælp i form af en dating-coach eller lignende.

 

 

Det var på den baggrund, at jeg startede podcasten ‘Søger noget seriøst’. I podcasten interviewer jeg en række dating-eksperter og personer, som har en vinkel på single-tilværelsen, dating og kærligheden. Podcasten er blevet en ramme for mig til at lære og blive bedre til at date på baggrund af de råd, eksperterne giver mig. Den er blevet min metode til at belyse alle sider af vores dating-kultur og de strukturer, som gør det svært for mange at finde kærligheden. Podcasten er således mit svar på egne udfordringer, så jeg kan føle, at jeg kommer videre i tilværelsen og kan lægge mine frustrationer bag mig – med eller uden en kæreste ved min side. Jeg vil anbefale dig at lytte med, hvis du kan genkende min frustration, eller hvis du blot er nysgerrig på, hvordan det er at være single i 2020’erne.

Hør alle afsnit her

Du kan lytte til alle podcast-afsnittene direkte fra siden her. 

Lyt til afsnittene på en podcast-app

Hvis du foretrækker at lytte til podcasten på din favorit podcast-app, så kan du også gøre det her. Klik på linket herunder og bliv taget direkte til podcasten på din favorit podcast-app.

Gratis e-bog om dating

Jeg har skrevet bogen ‘Sådan får du en kæreste’. Den har hjulpet mange på vej til kærligheden. Så jeg håber, at den også kan hjælpe dig. 

Klik på knappen herunder og download bogen gratis. 

Steven Højlund