Hvorfor har jeg ikke en kæreste?

Hvorfor har jeg ikke en kæreste? – 8 grunde til at du ikke har en kæreste

Der kan være mange grunde til, at du ikke har en kæreste. Det er meget individuelt.

Men ud af de mange grunde ser man typisk disse otte grunde gå igen:

 1. Du er ikke aktiv nok i din søgen
 2. Du har høje og urealistiske forventninger til en partner
 3. Du har dårlige erfaringer med tidligere relationer
 4. Du mangler selvtillid eller er bange for at binde sig
 5. Du har personlige problemer eller udfordringer, som skal løses først
 6. Du har svært ved at komme på dates
 7. Du har svært ved at kommunikere eller udtrykke sig på en attraktiv måde
 8. Du har ikke udviklet de rigtige kvaliteter, som gør dig til en attraktiv partner

 

I mit første podcast afsnit afslører jeg, om disse grunde er relevante for mig som single. Lyt med her:

 

 

Du er ikke aktiv nok i din søgen

At være aktivt søgende og socialt aktiv er selvfølgelig meget vigtigt, når man søger en kæreste. Prinsen eller prinsessen på den hvide hest kommer ikke og banker på din dør forklædt som pizzabud så sød musik opstår. Du skal gøre dig selv spilbar og muligt for andre singler at lære dig at kende.

 

Gør dig selv spilbar og synlig i din søgen

Jo mere social man er, jo større eksponering får man overfor potentielle partnere og kærester. Jo mere man interagerer med andre, jo større er sandsynligheden for at møde nogen, som man kan finde fælles interesser med og måske udvikle et romantisk forhold til.

 

Når man er socialt aktiv og tager initiativ, så viser man også sin omverden, at man er klar og åben i forhold til at starte relationer. Det kan give et positivt indtryk af dig som person og signalere, at man er parat til at indgå i et forhold.

 

For at øge din eksponering bør du starte med online dating, da online dating apps som Tinder, Bumble eller Hinge gør dig synlig for en masse andre singler. Dine chancer for at komme på en date er meget større for de fleste online end offline, hvor mange er nervøse for at tale til mennesker, som de ikke kender.

 

I forhold til offline dating er det en god ide at søge andre singler i ens netværk eller i sportsklubber eller foreningslivet. Her har man tid til at lære de andre singler at kende over tid uden at tilkendegive sin interesse med det samme.

 

Få en gratis e-bog om dating

 

Øvelse gør mester

Endelig kan det at være aktivt søgende og socialt aktiv også give mulighed for at lære mere om sig selv og ens ønsker og behov i et forhold. Ved at interagere med forskellige mennesker kan man få en bedre forståelse af, hvad man søger i en partner, og hvad der er vigtigt for en i et forhold.

 

Som en lille bonus-grund til at du skal komme ud af hulen og komme på flere dates, så bliver du også markant bedre til at gå på dates ved (surprise) at gå på date. Øvelse gør mester, og mens din første date måske er en ubehagelig oplevelse, så bliver nummer ti en mere afslappet affære, som du også kan nyde.

 

8 grunde til at du ikke har en kæreste

Du har høje og urealistiske forventninger til en partner

En af hovedårsagerne til, at mange ikke finder kærligheden er, at de har for høje og urealistiske forventninger til en partner. Det begrænser ens muligheder for at finde en passende partner, hvis man ikke er villig til at give folk en chance, fordi de ikke lige lever op til alle ens krav.

 

Du skal have forventninger, men de må bare ikke være for høje

Der er ikke noget galt i at have forventninger, og de må også gerne være ambitiøse. Men prøv at overvej, hvor mange potentielle partnere, der egentlig er i Danmark, som kan leve op til dine forventninger.

 

For eksempel er der meget få pakistanske læger uden børn, som er over 180 cm og bor i Århus. Hvis du er på jagt efter en kæreste med pakistanske rødder, så kan det nok lade sig gøre i Danmark. Men hvis han også skal være læge og opfylde en række andre kriterier, så er der nok kun to-tre stykker at vælge imellem. Og så er chancerne for, at kemien imellem jeres personligheder ikke er perfekt ret stor.

 

Du udvikler dig, når du dater

Hvis man er for fokuseret på en bestemt type, så går du måske glip af muligheden for at lære nogen bedre at kende, som faktisk ville være en god match for dig. Du udvikler dig rigtig meget, når du dater. Det skyldes, at du er tvunget til at præsentere dig selv og dermed også typisk vil reflektere over, hvem du selv er, og hvad du søger. I den proces kan du lære rigtig meget, og det kan være, at du pludselig lære at sætte pris på helt nye typer, som du aldrig havde troet, at du skulle på dates med.

 

Går du i for små sko?

Hvis du har for høje forventninger, kan det afspejle dine egne usikkerheder eller manglende evne til at acceptere en partner for, hvem de er. Ingen er perfekte, og det er vigtigt at huske på, at et sundt og lykkeligt forhold kræver kompromisser og accept af den anden person med deres styrker og svagheder. Så, du kommer til at gå på kompromis på et tidspunkt.

 

Over tid kan det være, at du bliver skuffet eller frustreret over den person, du er sammen med, hvis de ikke lever op til ens urealistiske forventninger. Det kan skabe spændinger og problemer i forholdet og potentielt føre til en breakup.

 

Det kan også handle om skygger og ting, som ligger i din underbevidsthed. Måske tillader du ikke dig selv at være på en bestemt måde, fordi dine forældre har fortalt dig, at det er forkert. Men nu møder du så en, som forløser dette område af din personlighed. Men din indre stemme siger, at det er forkert. Du reagerer imod det, som du oplever, og begynder at begrænse din partner og irettesætte ham.

 

Hvad du ser er ikke altid, hvad du får

Hvis du søger en bestemt type, – lad os sige advokaten med styr på tingene og den store bil, – så er det ikke sikkert, at det er det, der er lykken på lang sigt for dig. Måske er hans personlighed ikke så perfekt, som hans slips og jakkesæt hver morgen, før han skal på arbejde kl. 7. Måske har han ikke tid til dig, fordi han arbejder så meget for at få råd til den store bil.

 

Der er for det meste en anden side til alle facader, og dating handler om at kunne stille de rigtige spørgsmål og komme ind til mennesket bagved.

 

Det er vigtigt at understrege, at man selvfølgelig bør have visse standarder og forventninger til en partner. Men det er vigtigt at sikre sig, at disse er realistiske og baseret på en accept af, hvem personen er, snarere end på urealistiske ideer om den perfekte partner.

 

Få en gratis e-bog om dating

 

Du har dårlige erfaringer fra tidligere forhold

En hovedårsag til, at man ikke kan finde en kæreste kan også skyldes tidligere relationer og forhold. Man kan have udviklet tiltrækningsmønstre, som tiltrækker de forkerte og holder en fast i dårlige relationer. Til sidst tør man simpelthen ikke søge at finde kærligheden igen.

 

Der kan være mange grunde til, at man har dårlige erfaringer fra tidligere forhold. Men de vigtigste at være opmærksom på er tidligere traumer eller sårbarheder, som typisk stammer fra ens barndom. Tidlige traumer, som for eksempel tillidsbrud eller svigt, kan gøre det vanskeligt at åbne sig og binde sig til en anden person. 

 

Hvis tidligere relationer eller forhold gør, at man ikke har lyst til at starte nye relationer, så bør man forsøge at identificere årsagerne. Det kan også være nødvendigt at søge professionel rådgivning eller terapi for at bearbejde og håndtere følelserne og de udfordringer, der kan følge med dårlige erfaringer fra tidligere relationer.

 

Derfor har du ikke en kæreste

 

Du mangler selvtillid eller er bange for at binde sig

Manglende selvtillid kan være en stor hæmsko, hvis du skal på dates og finde en kæreste. Der kan være mange årsager til, at man mangler selvtillid, når det kommer til at gå på dates. Nogle af de mest almindelige årsager kan omfatte:

 

 1. Tidligere afvisning: Hvis man tidligere er blevet afvist af en person, man er interesseret i, kan det føre til en følelse af utilstrækkelighed og mindske ens selvtillid.
 2. Lavt selvværd: Hvis man har et generelt lavt selvværd eller føler sig usikker på sig selv, kan det gøre det sværere at tage initiativ til at gå på dates.
 3. Frygt for afvisning: Frygt for at blive afvist eller ydmyget af en potentiel partner kan også mindske ens selvtillid og gøre det sværere at tage chancer i datingverdenen.
 4. Sociale angst: Hvis man lider af social angst eller generelt føler sig ubehageligt tilpas i sociale situationer, kan det gøre det svært at interagere med potentielle partnere på en naturlig og selvsikker måde.
 5. Mangel på erfaring: Hvis man ikke har meget erfaring med dating eller romantiske relationer, kan det føre til usikkerhed og manglende selvtillid i situationen.

 

Det er vigtigt at huske, at manglende selvtillid er noget, der kan arbejdes på og forbedres over tid. Det kan hjælpe at tage små skridt og udfordringer for at øge ens selvtillid gradvist. Derudover kan det også være nyttigt at tale med en dating coach, hvis man ikke har så meget dating-erfaring eller mangler selvtillid uden, at der er tale om en psykisk begrænsning.

 

Du har personlige problemer eller udfordringer

Det kræver overskud og en god portion energi at gå på dates og møde nye mennesker. Nogle gange går vi igennem en hård periode i livet, og så kan det være svært at finde energien til at komme på dates. Nogle af de meste almindelige grunde er følgende:

 

 1. Lige slået op. Hvis du lige er kommet ud af et forhold, så har du typisk brug for, at der skal ske rigtig meget på dating-fronten, eller at der skal ske absolut ingenting.
 2. Dødsfald i familien. Der kan ske forfærdelige og uforudsete ting, som sætter os helt ud af balance. Så er det klart, at der ikke er meget overskud til at møde nye mennesker. Det er specielt tilfældet, hvis vi har mistet en person, som stod os nær. Sorg kan forfølge en i lang tid, og man siger, at man aldrig helt kommer sig over tabet af en, der stod en nær. Men man lære at leve med tabet.
 3. Traumatisk oplevelse eller sygdom. Vi kan være uheldige, at have været ude for en ulykke, sygdom eller psykisk belastning og sygdom. På samme måde som sorg efter et dødsfald, så er der ikke meget energi til at gå på dates og møde nye mennesker, hvis vi er syge eller har været udsat for noget forfærdeligt. Så er det tid til at slappe af og komme sig, før man går i gang med at date.
 4. Stress. Som en del af vores arbejde eller helt generelt i livet, kan vi blive ramt af stress. Hvis det sker, så skal vi fokusere på at blive raske, før vi tager dating op igen som en aktivitet i livet. Det kan være hårdt og intensivt at gå på dates.
 5. Meget arbejde. Vi har i perioder alt for meget arbejde, og det kan hæmme vores tid og lyst til at møde andre mennesker. Men pas på, for hvis du virkelig ønsker en kæreste, så kan du blive nødt til at nedprioritere arbejdet, så der er mere tid til at finde en.
 6. Travlt med livet. Måske har du mange gøremål, projekter, familiemiddage, rejser og alt muligt andet, som fylder i din kalender. Det er jo rigtig godt, men prøv at stille dig selv spørgsmålet; om der egentlig er tid til en kæreste i dit liv? Hun eller han vil kræve en stor del af din opmærksomhed, og du finder ham ikke, hvis dit fokus er et andet sted, og du først har tid til at mødes om en måned. Så er han videre.

 

Få en gratis e-bog om dating

 

Du har svært ved at komme på dates

Nogle mennesker har rent fysisk svært ved at komme på dates. Det kan være, de bor et sted i landet, hvor der ikke er særlig mange andre singler. Hvis man skal køre langt, kan det være en hæmsko for at mødes med andre. Det samme gør sig gældende, hvis andre ikke ‘gider’ date en, fordi man bor langt væk.

 

Det kan også være, at man på grund af manglende kørselsmuligheder eller et fysisk handikap har svært ved at komme afsted på date. Hvis der ikke er så mange muligheder for at møde andre mennesker, der hvor man bor, så kan det være svært at komme på date.

 

Til sidst kan det være, at man har nogle bestemte præferencer i forhold til interesser, aldersgruppe, etnicitet eller religiøsitet, som gør det særlig vanskeligt at komme på dates. Det kan også være kulturbestemt, at man ikke dater på samme måde, som man gør i Danmark. Hvis man er begrænset af uskrevne regler i sin kultur eller sin familie, eller man ikke ønsker at mødes der, hvor man typisk mødes i Danmark på dates, kan dette også være en begrænsning.

 

Find kærligheden

Du har svært ved at kommunikere effektivt

Effektiv kommunikation er noget vi tager for givet i vores samfund. Alt er kommunikation, og til dagligt bliver vi bombarderet med kommunikation på skrift, lyd og video på flere forskellige sprog. Men hvad nu hvis du ikke er særlig gode til at kommunikere? Så kan det faktisk være ret svært at komme på dates og finde en kæreste.

 

Der er flere end man måske lige går og tror, som ikke staver så godt. I Danmark lider ca. 7 % af en grad af ordblindhed. Men vi dømmer stadig andre meget hårdt, hvis de ikke lige sætter de nutids-r’er helt rigtigt. Det er måske ikke helt fair, men ikke desto mindre hæmmer det stadig mange – især mænd – i forhold til at finde en kæreste.

 

Hvis man har dette problem og er blevet afvist, fordi man ikke kommunikere godt, så kan man prøve andre kommunikationsformer. Måske er man ret god på video eller over telefonen? Måske skal man opleves i det virkelige liv? I så fald gælder det om at trække kommunikationen over på de andre platforme og måske også sige med det samme, at man er ordblind eller ikke staver så godt, men altså stadig er en smadder sød fyr med styr på tingene osv.

 

Du har ikke udviklet de rigtige kvaliteter, som gør dig til en attraktiv partner

Mennesker har ofte en tendens til – bevidst eller ubevidst – at modsætte sig forandring. Man vil gerne have en kæreste, men man lever et liv med vaner, som bestemt ikke imødekommer et andet menneske ind i ens liv. Måske lever man meget rodet og uorganiseret? Måske kan man ikke komme til tiden og glemmer, hvornår det var, man skulle på dates? Måske bliver man nemt sur og aggressiv? Måske er man nærig med sin tid og sit hjerte?

 

Der kan være en masse grunde til, at andre ikke finder en særlig attraktiv som partner. Det er individuelt, og derfor kan det være svært at opsætte ‘regler’ for. For hvad er rigtigt og forkert?

 

Vi bliver ofte fortalt, at vi bare skal være os selv, og at andre må lære at elske os, som vi er. Det et rigtigt så langt, at man skal være meget opmærksom på ens ‘kanter’ – altså der, hvor ens opførsel eller udseende ‘stikker ud’. For hvis man ‘stikker ud’, så vil det blive bemærket på godt og ondt. Måske tiltrækker man dermed lige præcis de rigtige dates. Men det kan også være, at man støder de potentielle kærester fra sig, hvis man ikke gør noget ved sine kanter.

 

Hvordan ved man så, om man skal lave noget om? Det gør man, hvis ens nærmeste – for eksempel – ens søster, bror, forældre eller venner laver sjov med en eller siger direkte, at man skal ændre sig på et bestemt område. Man kan eventuelt spørge dem om deres ærlige mening om, hvorfor man ikke har en kæreste.

 

Men du må ikke blive sur, når de siger noget, som de sikkert har sagt 100 gange til dig tidligere, for eksempel at du jo aldrig finder en kæreste, fordi du er for kræsen, eller fordi du ikke laver andet end at spille computer hele tiden.

 

Find en kæreste

 

 

Få en gratis e-bog om dating

 


Podcast afsnit 1 – Syv grunde til at du ikke har en kæreste (afskrift)

Ja vi starter denne uges afsnit, så husk at alle de gode dating råd fra podcastens gæster er samlet i en bog. Den hedder fra dating til kærlighed og kæreste. Er du kvinden på dating bogen?

0:1:36.360 –> 0:1:36.600

Ja.

0:1:37.750 –> 0:2:4.870

Velkommen til podcasten søger noget seriøst. Mit navn er Steen holm og Jeg har startet den her podcast for alle os singler, som kan have lidt svært ved at navigere på det danske datingmarked søger noget seriøst af **** Carsten, hvor vi leder efter svarene på alle de mange spørgsmål om dating kærlighed og det med at finde en kæreste. Så velkommen til den 1. Afsnit af søger noget seriøst.

0:2:20.630 –> 0:2:24.570

Det hele startede cirka et år siden, hvor jeg en nytårsaften.

0:2:25.290 –> 0:2:31.860

På vej ind i 2020 besluttede mig for, at 2020 skulle blive året, hvor jeg fandt en kæreste.

0:2:32.540 –> 0:2:39.410

Ja, 38 år. Det er ved at være på et tidspunkt jo, og Det er ikke Sådan, at jeg ikke har haft en kæreste før.

0:2:40.180 –> 0:2:47.130

Men jeg var bare løbet lidt sur i det her dating og da jeg både var single og.

0:2:47.930 –> 0:2:54.970

Heller ikke have børn, man gerne vil have børn tænker jeg at ja så og det at være på tide at gøre noget ved det.

0:2:55.960 –> 0:3:10.450

Og i talende stund, så er vi ved at være i slutningen af 2020, og Jeg har stadig ikke en kæreste på trods af alt muligt mange forsøg på at få en.

0:3:11.490 –> 0:3:17.70

Så jeg tænkte, hvad kan jeg gøre ved det? Altså?

0:3:17.840 –> 0:3:38.150

Man kan jo gå på evn flere dats og Det er da helt klart tænke mig at gøre, at man kan måske også begynde at overveje lidt. Hvad er det man gør galt fordi det nemmeste i verden er jo at sige at Det er alle andre Der er noget galt med, men det tror jeg bare ikke man kommer så langt med. Jeg tror man kommer længere ved at kigge indad.

0:3:39.250 –> 0:3:59.660

Så den her podcast. Det er faktisk for at hjælpe mig selv til at kigge indad ved at tale med en masse andre mennesker som så data eller som ved noget om dating. Og Det er egentlig det, som du vil blive taget igennem i den her podcast.

0:4:15.210 –> 0:4:20.150

Nu har jeg så talt lidt om hvad den her podcast generelt kommer til at handle om, men i den her episode.

0:4:20.850 –> 0:4:31.850

Der vil jeg gerne kigge lidt indad og hvordan gør man så det? Jamen Jeg har googlet mig frem til en masse artikler om hvorfor at Det kan være at folk ikke har en kæreste.

0:4:32.630 –> 0:4:37.290

Og Jeg har taget en af dem frem her, som vi ligesom kan tage udgangspunkt i.

0:4:38.20 –> 0:4:42.320

Den hedder simpelthen 7 grunde til, at Det kan være svært at finde en kæreste.

0:4:43.330 –> 0:4:44.380

Og.

0:4:45.160 –> 0:4:57.220

På baggrund af disse grunde har jeg ligesom bare reflekteret lidt, og jeg tænker at de bare løber dem igennem Sådan fra et til 7 og den 1. Det er at dating ikke rigtig prioriteres højt nok.

0:4:58.460 –> 0:5:7.890

Og der så Jeg har jo virkelig datet rigtig meget II 2020 Jeg er faktisk datet rigtig meget i de sidste mange år, Sådan selvfølgelig lidt on off.

0:5:8.490 –> 0:5:12.300

Så Jeg synes faktisk Jeg har gjort en en prop af indsats på at.

0:5:13.60 –> 0:5:27.800

Påvirkelig er er at finde en kæreste i hvert fald med det som endemålet. Selvfølgelig kommer jeg ikke på første, der regner med, at Vi er kærester efter første date, men Jeg synes, at Jeg har gjort en indsats så så Jeg synes ikke den den den den passer ikke så godt på mig.

0:5:29.510 –> 0:5:47.350

Artiklen taler om, at at mange søger den, Der er kaldet inbetween deres job og så videre og så videre. Det synes jeg heller ikke Jeg har gjort, og så Det er virkelig har prioriteret det. Jeg har prioriteret det lige så højt som faktisk mine venner og min familie og så at gå på de her data også nogle gange flere dage om ugen.

0:5:48.220 –> 0:5:51.770

Så Jeg synes Jeg har gjort et godt stykke arbejde der.

0:5:52.990 –> 0:5:55.230

Fik den siger også at som et godt råd.

0:5:55.890 –> 0:6:1.700

I forhold til den her udfordring med, at man ikke prioriterer det højt nok, at man skal egentlig.

0:6:3.20 –> 0:6:8.330

Prøv at finde en kæreste, ligesom når man går til ude på jobmarkedet og besøge finde et job.

0:6:8.930 –> 0:6:33.660

Og Jeg synes egentlig også at med den samme Sådan kærlighed er gået til det ved at prøve at lave lister over, hvad der betyder noget for mig. Sådan så jeg ikke bliver for kritisk og der ikke er for mange boksere der skal tjekkes og så videre og så videre. Så endelig arbejder vi nemlig seriøst med det nummer 2 i artiklen. Det er dårligt selvværd og der kan jeg bare sige at.

0:6:34.380 –> 0:6:47.700

Nu står jeg her og laver podcast. Jeg har ikke et dårligt selvværd næsten tværtimod måske. Jeg har ikke nogen problemer med at sælge mig selv eller stå foran andre og tale eller Jeg synes faktisk det altid er sjovt at komme på date og hyggeligt og.

0:6:48.550 –> 0:6:57.390

Ja så Der er ikke noget der og den tredje. Det er så lidt med den samme. Hvad kan man sige i den samme boldgade? Og Det er at generthed.

0:6:58.730 –> 0:7:2.430

Så Det er heller ikke en udfordring lige frem kender til i.

0:7:3.380 –> 0:7:7.450

Den her stund hvor jeg står og laver podcast og er i gang med at.

0:7:8.190 –> 0:7:14.260

Exposé hele min min dating verden til resten af den danske befolkning.

0:7:15.140 –> 0:7:22.620

Sådan nummer 4. Det er at man leder det forkerte sted, og Det kan jo selvfølgelig være Det kan der være noget om.

0:7:23.440 –> 0:7:27.690

Jeg leder i hvert fald primært på tinder og happn og.

0:7:28.510 –> 0:7:31.960

Bomber nogle gange, selvom der ikke sker så meget der, men.

0:7:32.690 –> 0:7:48.880

Det er Sådan ligesom det steder, og Det kan jo godt være at Det er simpelthen bare en bestemt type mennesker, Der er de apps måske mennesker som ikke er så interesserede i at finde kærligheden eller måske ligger kærligheden Sådan lidt længere ude i deres perspektiv, der handler mere om Sådan kortvarige relationer.

0:7:49.450 –> 0:7:55.870

Det kunne jo godt være, og Det er jo subjektet en del over. Så hvad gør man så? Altså hvor er det så man går hen for at.

0:7:56.850 –> 0:8:5.300

Møder andre, og der har været mange gode for familie og venner, at jeg skulle starte i med at løbe, og jeg skulle melde mig ind i en roklub og.

0:8:6.320 –> 0:8:11.550

Jeg skulle møde ind på arbejdet og så videre og så videre og så videre. Men Det kan bare være lidt svært.

0:8:12.690 –> 0:8:36.720

Så er det noget med, at man går nogle fælles interesser og Sådan noget. Det er ikke en god idé. Jeg jeg køber det hele. Det gør, men i praksis kan det være svært, at jeg heller ikke så stor fan af at møde folk på arbejdet og alt den lige bruger man jo rimelig lang tid på arbejdet, så så den. Det ved jeg ikke det godt være lidt begrænset der. Måske er det min akilleshæl, det her måde jeg leder de forkerte steder.

0:8:37.430 –> 0:8:53.520

Så er der nummer 5. Det er man har nogle sørg for at fortiden altså noget bagage tidligere kæresteforhold eller noget i sin barndom, og den mener jeg ikke umiddelbart at Jeg har. Altså jeg går jo ikke og slæber rundt på på noget.

0:8:54.750 –> 0:8:58.200

Ikke, som jeg selv er bevidst om. Det ved man jo aldrig helt om man gør.

0:8:58.850 –> 0:9:3.650

Men det synes jeg ikke nummer 6 Det er man har en.

0:9:4.410 –> 0:9:23.480

En sæt omgangskreds altså omgangskreds, som ikke har kan hjælpe en et netværk kan også hjælpe en til at finde en kæreste, og Det kan der måske være noget om. Nu kan alle mine venner så sidde og lytte og tænke nå okay, men pointen her i artiklen er at.

0:9:24.650 –> 0:9:52.360

At at et netværk kan lette være godt, og mange måske har et netværk, som er flyttet ud af byen og har fået familie og selvfølgelig fokuserer på det og og dermed er der ikke så mange privatfester længere, som man kendte fra, da man gik på. Altså man studerede tidligere år på arbejde, så og det det Det kan jeg da godt nikke genkendende til, selvom Jeg synes Jeg har været rigtig god til at at opdyrke et nyt og føles lidt yngre netværk faktisk.

0:9:53.580 –> 0:9:59.570

Så, men helt sikkert det. Det kunne man godt savne lidt, og der står faktisk også i artiklen at.

0:10:0.540 –> 0:10:20.940

Nogle gange skal vi også være opmærksomme på Vores single venner. Altså husk at ligesom sige hov jeg kender faktisk en sød pige, en sød dreng som måske kunne passe sammen, så i stedet for at man bare ligesom lader stå til og så nummer 7 i artiklen. Det er det biologiske ur der tikker og Der er udfordringer så primært henvendt til kvinder hvor at.

0:10:21.600 –> 0:10:27.220

Det handler lidt om, at man lidt for desperat gå ud på markedet og og ligesom med det samme.

0:10:28.40 –> 0:10:59.150

Vi taler om, at man gerne vil have børn, og Jeg har ikke noget problem med at tale om, at børnene kunne være være en sjov ting at få engang. Men det tror jeg. Jeg tror ikke mit biologiske ur tikker så meget, at det ligefrem har hæmmet mit datingliv, så Det var Sådan de 7 bud som internettet Sådan i kondenseret form har på. Hvorfor at vi går og ikke kan finde en kæreste eventuelt. Jeg synes som sagt ikke rigtigt der var nogen der virkelig bed.

0:10:59.650 –> 0:11:7.860

For mig andet end det her med netværk og så også, at man måske leder de forkerte steder. Og Det er jo lidt samme boldgade faktisk. Altså netop.

0:11:8.580 –> 0:11:10.190

Kunne det måske være at?

0:11:11.80 –> 0:11:18.250

Dem som jeg leder efter måske mere genert type, som ikke tør være på centret. I virkeligheden findes Sådan nogle helt andre steder.

0:11:39.430 –> 0:11:42.340

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jule-RABAT: -200 kr.

Julen er hjerternes fest, og derfor vil jeg gerne give dig en gave. 


Hvis du køber mit kursus ‘Succes med dating’ til dig eller en ven(inde), så sparer du 200 kr. (Gælder kun i begrænset tidsrum)

G8FYBFG6